Amikor a húst a sütéshez fel szoktam darabolni, mindig lesznek apró darabok, melyek a sütéshez már kicsik. Ezeket a leesett a “kis darabkák” tökéletesek egy pörkölthöz vagy valamilyen húsos leveshez.

De ha ezeket már unod, akkor simán meg is sütheted őket, és úgy fagyaszd le.

 

A kép forrása: saját készítés

Mihez tudod felhasználni?

Egy fárasztó nap után, amikor már nincs erőd főzni, csak vedd elő, készíts mellé egy kis salátát és már meg is van a vacsora! Egyszerre gyors és egészséges.

A kép forrása: www.pixabay.com/

 

Készíthetsz belőle kebabot, vagy gyrost. 

 

A kép forrása: www.pixabay.com/

Vagy ha nincs jobb ötleted, akkor vehetsz elő hozzá rizst, süthetsz pár szem burgonyát….

 

Apró húsdarabok, mi legyen veletek?
Ha tetszett, oszd meg:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Tagged on:

One thought on “Apró húsdarabok, mi legyen veletek?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás