Saláta fagyasztása - Havi egy főzés

Vannak ételek, melyek nagyon jól bírják a fagyasztást, és olvasztás után ugyanolyanok, ha nem jobbak, mint fagyasztás előtt. Vannak, melyek jól fagyaszthatóak, bár lehet, hogy az elkészítésüknél és a fagyasztásuknál oda kell figyelni. És sajnos vannak olyanok, melyek egyáltalán nem fagyaszthatóak. Az egyik ilyen nem fagyasztható étel a saláta.

A kép forrása: www.pixabay.com

A saláta, legalábbis a tapasztalataim szerint nem áll el túl sokáig a hűtőszekrényben. Rendszerint már másnap elkezd fonnyadni, de 2-3 nap után biztos. A salátalevelek szélei elkezdenek barnulni, és az egész saláta összeesik. 

Viszont fagyasztással sem tartósítható jól. Célszerű inkább mindig frisset vásárolni. 

 

Saláta fagyasztása
Ha tetszett, oszd meg:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás