Apró húsdarabok, mi legyen veletek?
Amikor a húst a sütéshez fel szoktam szeletelni, mindig lesznek apró darabok, melyek a sütéshez már kicsik. Ezeket a leesett a „kis darabkák” tökéletesek egy pörkölthöz vagy valamilyen húsos leveshez.
De ha ezeket már unod, akkor simán meg is sütheted őket, és úgy fagyaszd le.
A kép forrása: saját készítés
Mihez tudod felhasználni?
Egy fárasztó nap után, amikor már nincs erőd főzni, csak vedd elő, készíts mellé egy kis salátát és már meg is van a vacsora! Egyszerre gyors és egészséges.
A kép forrása: www.pixabay.com/
Készíthetsz belőle kebabot, vagy gyrost.
A kép forrása: www.pixabay.com/
Vagy ha nincs jobb ötleted, akkor vehetsz elő hozzá rizst, süthetsz pár szem burgonyát.
Nézd meg annak a 9 ételnek a listáját, amit te is gyakran elkészítesz, és nagyszerűen fagyasztható!
Egy hozzászólás
Hegyesi-Kovács Katalin
Jó ötlet! Nálunk nagyon szeretik a gyerekek az ilyen apró falatkákat. Még kelendőbbek, mint a nagy húsok.