Bolognai szósz fagyasztása

A bolognai szósz azért tartozik a kedvenceim közé, mert sokféleképpen fel lehet használni a kész szószt. Egyrészt főtt tésztával egy laktató és finom ebéd lehet,...

Sajt fagyasztása

A kemény sajtok nagyszerűen fagyaszthatóak, így ha lehetőséged van akciós áron nagyobb mennyiségű sajtot megvásárolni, akkor a fagyasztószekrényben tárolhatod.   Sajt fagyasztása 1. verzió: Fagyaszd le...

Torta fagyasztása

Megérkezett a tavasz és lassan itt van a ballagási és az esküvői szezon, ezért úgy gondoltam, legyen szó a torta fagyasztásáról. A közhiedelemmel ellentétben a...

5+1 hiba az ételek fagyasztásánál

Ételeket bárki tud fagyasztani, azonban van pár hiba, amit ha elkövetsz, előfordulhat, hogy a kiolvasztott étel nem teljesen olyan lesz, mint amilyenre számítottál.  De melyek...

Hamburgerpogácsa

Ha te is imádod a finom, házi hamburgert, akkor ez a hamburgerpogácsa recept neked szól! A boltokban kapható “sütésre kész” hamburgerpogácsa összetevőit nem részletezném, de elég...

Mit jelent, hogy nem fagyasztható?

A napokban a Kevés az időm, de főzni akarok facebook csoportban elhangzott egy olyan kérdés: Mit jelent, hogy valami nem fagyasztható? Mert ugye a havi egy...

Milyen ételeket fagyasszak le először?

Amikor valaki ismerkedik az ételek fagyasztóban tárolásával, a havi egy főzés módszerévvel, akkor gyakran merül fel benne a kérdés: Milyen ételeket fagyasszak le először, a...

A havi egy főzés folyamata

Úgy gondoltam, pár szóban összefoglalom neked a havi egy főzés módszer lényegét, hogyan is épül fel ez az egész folyamat. Az egész főzést egy nagy...

Lecsós csirkemell

A sült csirkemellet néha száraznak találom, és ha szeretném egy kicsit szaftosabbra, kicsit fűszeresebbre elkészíteni, akkor egy lecsós alapot készítek hozzá, amiből egy lecsós csirkemell...

Bugaci sertésragu

A bugaci sertésragu egy nagyon finom, ugyanakkor különlegesebb “pörkölt”, amit kezdő szakácsok is bátran megpróbálhatnak. Bár az eredeti recept elkészítése kicsit tovább tart, de a...

Tárold főzve az ételeket!

Tényleg megéri főzve tárolni az ételeket? Miben más a kész ételt lefagyasztani, mint a nyers alapanyagokat fagyasztva tárolni, majd utána elkészíteni? Egyáltalán milyen előnyei vannak...

Mágikus kiolvasztó

Pár órája felkeltette az érdeklődésemet egy mágikus kiolvasztó, amivel a fagyott hús pár perc alatt kiolvasztható. Mivel a fagyasztás nálam napi szinten téma, egyszerűen muszáj volt...

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás