Júl 262018
Csokoládé fagyasztása

Bátran állítom, hogy a csokoládé a világ egyik legcsodálatosabb dolga, és a legtöbbször pillanatok alatt el is szokott fogyni. Így talán furcsa lehet, hogy miért kellene a csokoládét a fagyasztóba tenni, hiszen fagyasztás nélkül is hosszú ideig eláll, ha csak valaki meg nem eszi.

Azonban a fagyasztót rövidebb időre (akár egy órára) is lehet használni, amikor nem az a cél, hogy valami teljesen megfagyjon, csak épp könnyebben kezelhető legyen.

A csokoládét például könnyebben rá tudod reszelni a desszertek tetejére.

A kép forrása: www.pixabay.com

Mielőtt le szeretnéd reszelni a csokoládét, tedd egy rövid időre a fagyasztóba, és nem fog a kezeidben szétolvadni. Nem kell, hogy teljesen megfagyjon, csak annyira legyen fagyos, hogy a kezed melegétől ne olvadjon fel. 

 


Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás