Barion Pixel
Fagyasztási tippek

Fagyott virsli főzése

Megesik, hogy több virslit vásároltál, nem bírtátok megenni, ezért egy részét lefagyasztottad. De felmerülhet benned a kérdés: hogyan lehet a fagyott virslit felhasználni? Ki kell olvasztani vagy rögtön meg lehet főzni? 

A fagyott virsli olvasztása

Szintén semmilyen különleges teendőt nem igényel. Egyszerűen csak vedd ki fagyott virslit a fagyasztóból és szobahőmérsékleten vagy ha nem szeretnétek aznap megenni, akkor a hütőszekrényben hagyd kiolvadni.

Olvadás után a virsli nedves lehet, mivel fagyás közben jég keletkezik a benne lévő víz egy részéből, ezért rakj alá egy tányért. Ha eredeti csomagolásban fagyasztottad, ne ijedj meg, ha valamennyi víz fog állni a zacskóban.

A kép forrása: saját készítés

A fagyott virsli főzése

A szokásos módon elkészítheted, vagyis teddd fel forró vízbe főnni.

Ha főzés előtt szeretnéd lehúzni a bőrét, akkor várj egy picit, amíg a felszíne megolvad, de ha főzés után szeretnéd, akkor akár fagyasztott állapotban is elkezdheted főzni.

Arra figyelj, hogy a főzési idő a fagyasztás miatt 1-2 perccel több lesz.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás