Sze 122016
Készíts és fagyassz házi almaszószt

A hideg, esős napokra készíts finom házi almaszószt, és máris jobb lesz a kedved. Ízlés szerint ízesítheted fahéjjal, szegfűszeggel, eheted vanília fagylalttal, tejszínhabbal és egy kis reszelt csokival a tetején vagy akár magában is.

Ráadásul gyorsan elkészítheted, akár fagyasztott almából is. Sőt, le is fagyaszthatod.

A folytatás a Főzz tudatosan és fagyassz Klub oldalán található meg.


Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás