Barion Pixel
Hasznos tanácsok,  Konyhai tippek

Készülj a grillezésre!

Ha nyár, akkor grillezés! Hogy minél kevesebb időt kelljen a konyhában töltened, készítsd el előre a grillezni kívánt alapanyagokat. Akár már most is előkészítheted a hétvégi sütnivalót! 

Minden hozzávalót jó alaposan moss meg, majd darabolj fel. Érdemes mindent pácolni fagyasztás előtt. Ebben az esetben fagyasztás előtt hagyd állni egy picit, és szokás szerint hagyd ki a sót a fűszerek közül.

Ha nyárson szeretnéd sütni, akkor húzd fel az alapanyagokat a fagyasztás előtt a nyársra. Fagyasztott állapotban már nehéz lenne. A nyársak fagyasztásáról itt olvashatsz bővebben!

És már mehet is a fagyasztóba!

A kép forrása: www.pixabay.com

A sütéshez előtte este vedd ki az alapanyagokat a fagyasztóból, és tedd át a hűtőszekrénybe. De ha esetleg elfelejtenéd, akkor sincs semmi gond, nyugodtan megkezdheted a sütést fagyasztott állapotban is. Ez alól csak a nagyon vastag hússzeletek a kivételek, mert fagyott állapotban nehezebben sülnek át. 

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás