Mitől büdös a kiolvasztott hús? -
Mitől büdös a kiolvasztott hús?

Alapesetben ha friss, vagyis nem büdös húst fagyasztottál le, akkor annak nem szabadna büdösnek lennie miután kiolvasztottad. Mégis előfordul, hogy kellemetlen szaga, sőt, egyenesen büdös lehet a hús.

Ha mindent jól csináltál, akkor nem lehet a kiolvasztott húsnak kellemetlen szaga. Ha mégis, akkor tilos visszafagyasztani, tilos megfőzni vagy megsütni és utána megenni.

Hogyan történhet ez meg?

A folytatás a Főzz tudatosan és fagyassz Klub oldalán található meg.


Write a Comment

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás