Nyersen vagy sütve érdemes a kakaós csigát lefagyasztani? -
Nyersen vagy sütve érdemes a kakaós csigát lefagyasztani?

Egy beszélgetés során szóba került, mikor érdemes a kakaós csigát nyersen és mikor érdemes sütve lefagyasztani? 

Milyen szempontokat veszek figyelembe? Erről beszéltem ebben a videóban:

Ha esetleg nem tudná megnyitni, akkor kattints ide: Nyersen vagy sütve érdemes a kakaós csigát lefagyasztani?

 

Ha tetszett a videó, kérlek, oszd meg!

 

 


Írj hozzászólást!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás