Almás sütőtökös csirkecomb -

Almás sütőtökös csirkecomb

Szeretnél előre “dolgozni” ételeket lefagyasztani, de nem tudod, milyen recepteket készíts el? Jó lenne ha lennének fagyasztható étel receptjeid?

A Receptbazár zárt oldalra olyan receptek kerültek fel, melyeket elkészítésük után azonnal lefagyaszthatsz, vagy akár a megmaradt ételt is berakhatod a fagyasztóba, anélkül, hogy gondolkodnod kellene, egyáltalán fagyasztható-e?

Érdekel az összes recept!

Recept nyomtatása
Almás sütőtökös csirkecomb
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A csirkecombokat sózd, borsozd és rakd egymás mellé egy tepsibe.
  2. A hagymát, az almát és a sütőtök pucold meg, kockázd fel őket, és szórd rá a húsra.
  3. 180 fokon süsd aranyszínűre (körülbelül egy óra alatt sül meg).
Fagyasztás:
  1. Készítsd el az ételt a fent leírt módon, töltsd zacskóba, címkézd fel, és a hűtést követően mehet a fagyasztóba.
Olvasztás:
  1. A fogyasztást megelőző nap vedd ki, tedd át a hűtőszekrénybe és hagyd kiolvadni, vagy mikróban egy tálba elhelyezve lassan fel lehet olvasztani.

Írj hozzászólást!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás