
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 500 gramm csirkemell
- 6 evőkanál méz
- 3 evőkanál szójaszósz
- 1/4 teáskanál bors
- 1/2 teáskanál fokhagymapor
- 1/8 teáskanál szegfűszeg örőlt
- ízlés szerint só
- ízlés szerint olaj
Hozzávalók
|
![]() |
Elkészítés
- A csirkemellet kockázd fel.
- A fűszerekkel keverd össze és hagyd állni néhány órán át.
- Forró serpenyőben süsd meg a húst.
Fagyasztás:
- Készítsd el az ételt a fent leírt módon, töltsd zacskóba, címkézd fel, és a hűtést követően mehet a fagyasztóba.
Olvasztás:
- A fogyasztást megelőző nap vedd ki, tedd át a hűtőszekrénybe és hagyd kiolvadni, vagy mikróban egy tálba elhelyezve lassan fel lehet olvasztani.