Saláta fagyasztása -
Saláta fagyasztása

Vannak ételek, melyek nagyon jól bírják a fagyasztást, és olvasztás után ugyanolyanok, ha nem jobbak, finomabbak mint fagyasztás előtt. Vannak, melyek jól fagyaszthatóak, bár lehet, hogy az elkészítésüknél és a fagyasztásuknál oda kell figyelni. És sajnos vannak olyanok, melyek egyáltalán nem fagyaszthatóak. Az egyik ilyen nem fagyasztható étel a saláta.

A kép forrása: www.pixabay.com

A saláta, legalábbis a tapasztalataim szerint nem áll el túl sokáig a hűtőszekrényben. Rendszerint már másnap elkezd fonnyadni, de 2-3 nap után biztos. A salátalevelek szélei elkezdenek barnulni, és az egész saláta összeesik. 

Viszont fagyasztással sem tartósítható jól. Célszerű inkább mindig frisset vásárolni. 


Ezt mondták mások:

  1. Sziasztok! Csak annyit fuznek hozza, ha a salaltat egy tal vizbe forditod es ugy teszed a hutobe, 3-4 napig is jo, a levelei feszesek ropogosak maradnak. Ugyanez ervenyes a retekre is ?

Írj hozzászólást!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás