Torta fagyasztása

Megérkezett a tavasz és lassan itt van a ballagási és az esküvői szezon, ezért úgy gondoltam, legyen szó a torta fagyasztásáról. A közhiedelemmel ellentétben a torták nagyszerűen fagyaszthatóak, még a tejszínes csodák is!

Amikor pár éve az esküvőnk volt, és finoman szólva túl rendeltük magunkat tortából. A lakodalom végén ott álltunk több, még teljesen érintetlen tortával, pedig a vendégeknek is bőven csomagoltunk.

Így egy része a fagyasztóba került. Gondoltuk, próbáljuk meg, ha nem tesszük be a fagyasztóba, úgy is rövid időn belül tönkre fog menni, veszteni valónk nincs.

Szeletekre vágva, folpackba csomagolva fagyasztottam le, és amikor megkívántunk egy kis édességet, mindig kivettem egy-egy szeletet.

A kép forrása: www.pixabay.com

A torta szeleteket szoba hőmérsékleten hagytam kiolvadni, és olvadás után semmilyen mellékíze vagy fura állaga nem volt. Még hetekkel később is a fagyasztószekrényből lakmároztuk a tortát.

Ha veled is előfordul, hogy egy családi ünnepség után nagy mennyiségű torta megmarad, és már sehova se tudod tenni, akkor bátran tedd be a fagyasztószekrénybe!

Ha tetszett, oszd meg:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás