Barion Pixel
Fagyasztási tippek,  Hasznos tanácsok,  Kezdd el!,  Leteszteltem!,  Olvasztás

Torta fagyasztása

Megérkezett a tavasz és lassan itt van a ballagási és az esküvői szezon, ezért úgy gondoltam, legyen szó a torta fagyasztásáról. A közhiedelemmel ellentétben a torták nagyszerűen fagyaszthatóak, még a tejszínes csodák is!

Pár éve az esküvőnk volt és finoman szólva túl rendeltük magunkat tortából. A lakodalom végén ott álltunk több, még teljesen érintetlen tortával, pedig a vendégeknek is bőven csomagoltunk.

Így egy része a fagyasztóba került. Gondoltuk, próbáljuk meg, ha nem tesszük be a fagyasztóba, úgy is rövid időn belül tönkre fog menni, veszteni valónk akkor sincs.

Szeletekre vágva, folpackba csomagolva fagyasztottam le, és amikor megkívántunk egy kis édességet, mindig kivettem egy-egy szeletet.

A kép forrása: www.pixabay.com

A torta szeleteket szoba hőmérsékleten hagytam kiolvadni, és olvadás után semmilyen mellékíze vagy fura állaga nem volt. Még hetekkel később is a fagyasztószekrényből lakmároztuk a tortát.

Ha veled is előfordul, hogy egy családi ünnepség után nagy mennyiségű torta megmarad, és már sehova se tudod tenni, akkor bátran tedd be a fagyasztószekrénybe!

Azóta is rendszeresen fagyasztok tortát. A szülinapokon megmaradt torta a fagyasztóban köt ki. Amikor megkívánjuk, a gyerekeim nagy örömére csak előveszek egy-egy szeletet.

Egy hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás