jan 072018
Virsli fagyasztása

Itt volt a szilveszter, amikor több virslit ettünk. Mi is egy nagyobb mennyiséget vásároltunk, és a virsli egy részét lefagyasztottam.

A kép forrása: saját készítés

A virsli fagyasztása

Semmilyen különleges eljárást, teendőt nem igényel a fagyasztása. Vagy eredeti, bontatlan csomagolásban, vagy zacskóba átpakolva fagyaszd le.

Ha egyszerre egy egész csomaggal nem tudtok megenni, akkor célszerű külön, kisebb adagokba porciózni, és úgy lefagyasztani.

 

A virsli olvasztása

Szintén semmilyen különleges teendőt nem igényel. Egyszerűen csak vedd ki a fagyasztóból és szobahőmérsékleten hagyd kiolvadni vagy főzd meg.

Olvadás után a virsli nedves lehet, mivel fagyás közben jég keletkezik, és ezt a virsli nem tudja magába szívni. Mindenképp rakj alá egy tányért, ha pedig eredeti csomagolásban fagyasztod, akkor ne ijedj meg, ha miután kibontottad, valamennyi víz fog állni a zacskóban.

A virsli főzése

A szokásos módon elkészítheted. Ha főzés előtt szeretnéd lehúzni a bőrét, akkor várj egy picit, amíg megolvad, de ha főzés után szeretnéd, akkor akár fagyasztott állapotban is elkezdheted főzni. 


Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás