jún 262017
Itt a nyár, ne a konyhában töltsd!

Vannak ételek, melyek csak frissen elkészítve az igaziak. Az egyik nagy kedvencem a rántott csirkemell. Frissen kisütve, amikor még meleg. Hmmm. Ahogy ezeket a sorokat írom, máris összefut a számban a nyál.

Ugyanakkor azt is tudom, hogy megsütni igen gyorsan meglehet, de a panírozás már időigényesebb. Természetesen itt is vannak különböző módszerek, melyekkel lehet gyorsítani, – mint a zacskóban vagy dobozban összerázni, és így panírozni-, azonban egy fárasztó munkanap, esetleg egy vagy több figyelmet igénylő gyerek mellett még ez is igazi kihívás lehet. Viszont a panírozott hús nagyszerűen fagyasztható!

A kép forrása: saját készítés

Természetesen a boltban is megveheted, előre panírozva, de az valahogy még sem olyan, mint az igazi, a házi készítésű. Ha pedig a csomagoláson a hozzávalókat elolvasod, rögtön érteni fogod, hogy miért.

Talán te is tapasztaltad, hogy bizony gyakran az étel előkészítése tovább tart, mint maga a főzés. Mire mindent megmosol, megpucolsz, feldarabolsz, rengeteg időbe telhet. Aztán a sütés, főzés viszonylag gyorsan megvan, majd jöhet a mosogatás, és a takarítás.


Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal sütiket használ és tiszteletben tartja az EU törvényeket, így meg is mondja Neked. Remélem ez rendben van részedről is. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás