Itt a nyár, ne a konyhában töltsd!
Vannak ételek, melyek csak frissen elkészítve az igaziak. Az egyik nagy kedvencem a rántott csirkemell. Frissen kisütve, amikor még meleg. Hmmm. Ahogy ezeket a sorokat írom, máris összefut a számban a nyál.
Ugyanakkor azt is tudom, hogy megsütni igen gyorsan meglehet, de a panírozás már időigényesebb. Természetesen itt is vannak különböző módszerek, melyekkel lehet gyorsítani, – mint a zacskóban vagy dobozban összerázni, és így panírozni-, azonban egy fárasztó munkanap, esetleg egy vagy több folyamatosan figyelmet igénylő gyerek mellett még ez is igazi kihívás lehet. Viszont a panírozott hús nagyszerűen fagyasztható!
A kép forrása: saját készítés
Természetesen a boltban is megveheted, előre panírozva, de az valahogy még sem olyan, mint az igazi, a házi készítésű. Ha pedig a csomagoláson a hozzávalókat elolvasod, rögtön érteni fogod, hogy miért.